Audible lansează sute de cărți audio gratuite în perioada aceasta

Coronavirus | Audible lansează sute de cărți audio gratuite în perioada aceasta Coronavirus | Audible lansează sute de cărți audio gratuite în perioada aceasta

În contextul în care la nivel global școlile și universitățile au fost închise, iar o mulțime de persoane lucrează de acasă în contextul noului coronavirus, platforma de audiobooks Audible a făcut sute de titluri gratuite ca timpul să treacă mai ușor și mai productiv.


Platforma de audiobook-uri a realizat o platformă gratuită unde utilizatorii au acces la zeci de titluri de cărți în format audio. Poți să citești titluri ca „Westworld” sau „Downton Abbey”, ca să menționăm doar câteva cărți care au inspirat și seriale foarte cunoscute. Alte titluri ar fi „Jane Eyre”, „Frankenstein”, „Sherlock Holmes” și altele.


Pentru a asculta conținutul gratuit de la Audible trebuie să intri pe stories.audible.com din browser și să începi să asculți. Nu ai nevoie de cont, carduri sau parole.


„Atât timp cât școlile sunt închise, noi suntem deschiși. Începând de astăzi, copiii de peste tot pot să asculte prin streaming o colecție de povești și romane în șase limbi ca să-i ajute să continue să viseze, să învețe și să fie copii”, spun cei de la Audible pe site-ul oficial.


Colecțiile nu sunt doar pentru copii, ci există numeroase cărți pe care le poți asculta și dacă ești matur, cum ar fi ”Minunata Lume Nouă” a lui Aldous Huxley, „Revolta lui Atlas” de Ayn Rand. Iar dacă vrei să-l înveți pe cel mic să asculte povești în limbi străine, o poți face cu ajutorul Fraților Grimm sau, de ce nu, cu ajutorul poveștilor japoneze.


Mai multe pe Start-up