Consultant: Mediul de lucru trebuie să rămână independent și nu mai poate invada viața privată și după pandemie

Consultant: Mediul de lucru trebuie să rămână independent și nu mai poate invada viața privată și după pandemie Consultant: Mediul de lucru trebuie să rămână independent și nu mai poate invada viața privată și după pandemie

Work-from-home a fost implementat de majoritatea companiilor în perioada martie - mai și urmează să continue până spre sfârșitul anului în unele cazuri. Deși chiriașii sunt precauți în ceea ce privește reîntoarcerea la birou, această manifestare este totuși una temporară și nu va afecta serios cererea de spațiu, având în vedere, de asemenea, că birourile vor suferi modificări pentru a respecta noile măsuri de distanțare socială, apreciază Andreea Păun, managing partner al companiei de consultanță imobiliară Griffes.


"Nevoia de relaționare cu colegii de birou va rămâne și cred că schimbul de idei, colaborarea și interacțiunea echipelor sunt elemente ce nu pot lipsi din mediul de lucru. De altfel, mediul de lucru trebuie să rămână independent și nu poate invada viața privată, pe modelul pe care tocmai l-am experimentat. Munca se face la birou, la fabrică, pe teren, în laborator, împreună cu alți colegi cu alte calificări cu alte abilități și specializări, cu obiective care pe alocuri pot fi comune, țeluri, altfel sunt separate și individuale. Așa arată societatea normală și nu va putea un pretext, indiferent ce fundamente solide are (cele sanitare, de exemplu) să schimbe o societate întreagă", apreciază Andreea Păun.


Mai multe pe Wall-Street