FintechOS, versiune nouă a tehnologiei pentru înrolarea rapidă a clienților în mediul digital

FintechOS, versiune nouă a tehnologiei pentru înrolarea rapidă a clienților în mediul digital FintechOS, versiune nouă a tehnologiei pentru înrolarea rapidă a clienților în mediul digital

Românii de la FintechOS, un furnizor global de soluții pentru accelerarea transformării digitale a băncilor, asigurătorilor și a altor organizații financiare, au lansat o nouă versiune a tehnologiei: FintechOS 20.R2.


FintechOS a perfecționat tehnologia sa în ultimele luni, pentru a sprijini furnizorii de servicii financiare să răspundă crizei induse de Covid-19 și pentru a acoperi rapid nevoile digitale pre-existente.


Astfel, FintechOS 20.R2 oferă posibilitatea înrolării rapide a clienților în mediul digital și permite hiper-personalizarea experienței acestora în relația cu banca sau compania de asigurări, dar și companiei îi oferă posibilitatea de a lansa noi produse și servicii pe piață, rapid, pentru a deservi cât mai bine nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor.


În timpul pandemiei, băncile și companiile de asigurări au continuat să furnizeze servicii clienților, majoritatea în mediu digital. Unele organizații au fost nevoite să regândească modelele operaționale tradiționale și să accelereze procesul de digitalizare. Însă, pentru unii consumatori trecerea la servicii digitale nu este simplă.


Soluții de asistență online precum navigarea colaborativă (cobrowsing), apelurile video cu call center-ul sau crearea de sucursale virtuale au devenit o necesitate, în timp ce soluțiile tehnice agnostice pentru implementarea rapidă a acestor functionalități lipseau de pe piață.


Mai multe Start-up