RoFin.Tech la Sofia: întâlniri cu potențiali clienți și explorarea pieței

RoFin.Tech la Sofia: întâlniri cu potențiali clienți și explorarea pieței RoFin.Tech la Sofia: întâlniri cu potențiali clienți și explorarea pieței

Pe 26-27 februarie 2020 s-a desfășurat, în Sofia, prima Misiune Internațională Fintech organizată de Asociația Română de Fintech - RoFin.Tech.


Organizată la invitația Asociației Bulgare de Fintech și având sprijinul fondului de investiții bulgar Eleven Ventures, această misiune economică a avut scopul de a crește expunerea companiilor fintech românești în țara vecină și de a promova colaborarea între cele două ecosisteme naționale.


La acest prim eveniment din programul de internaționalizare pe care RoFin.Tech intenționează să îl implementeze pentru susținerea demersurilor companiilor locale de profil să abordeze și piețe externe, delegația României a inclus reprezentanți ai companiilor Symphopay, FintechOS și Finqware.


În prima zi a deplasării, pe 26 februarie 2020, companiile românești au avut întâlniri private de lucru cu bănci locale sau subsidiare ale unor bănci internaționale prezente în Bulgaria. Aceste întâlniri au fost facilitate de fondul de investiții Eleven Ventures, care organizează și un accelerator de fintech regional: VISA Innovation Program (la care în această perioada sunt deschise aplicațiile pentru a doua promoție, iar startup-urile fintech din România sunt invitate să aplice până pe 15 martie 2020).


Mai multe pe Start-up