Am deschis magazinul online al Artistilor

Dimineti fericite cu artistii plastici Pictura pe panza intinsa pe sasiu

Nu renunta usor la pasiunile tale si la micile bucurii! In momente dificile ele sunt o adevarata terapie pentru suflet, corp si minte, iar in timp pot deveni si o sursa de venit! Sustinem in continuare arta!

Alege sa te alaturi echipei de artisti plastici pe care ii vei regasi in magazinul nostru online www.picturi-online.ro

Am pregatit pentru voi mai multe sectiuni: tablouri, bijuterii, pictura pe sticla, handmade, altele.

Aici vei regasi pictori care traiesc azi cu sinceritate vibratia realitatii, fara sa o deformeze , sa o transeze sau sa o impacheteze in ambalaj stralucitor , dar cu continut lasat la intuitia publicului. Arta sa este o liturghie polifonica inchinata frumusetii deja create . Marile sale hiper-realiste isi au asigurata oricum admiratia privitorului , insa o privire sensibila nu este ametita de ademenitoarele voci de sirene si intrezareste usor forta artistica a pictorului sau precizia fiecarei valori si ton de culoare, intr-o retea organica elastica si suava. Lucrarile primesc identitate si caracter , au un trecut si un viitor, iar clipa lor este eterna. Sublimul azuriu stralucitor sau transparent alternand profunzimea turcuaz datatoare de forta este deja cartea de vizita inconfundabila a artistilor care sunt gazduiti in acest magazin.

picturi-online.ro

Maria Fildan