Câștigă 100 de cărți de business 100 de cărți fundamentale pentru business

Antreprenorul Răzvan Căzănescu oferă gratuit o colecție de 100 de cărți fundamentale pentru business. Inițiativa face parte din proiectul TBF, care are ca obiectiv să ofere gratuit antreprenorilor toată informația necesară pentru creșterea și organizarea unei afaceri de succes. Înscrierile se fac pe concurs.tbf.ro până pe 3 iunie inclusiv.

După ce a lansat TBF Show, podcast-ul 100% gratuit în care rezolvă probleme de management, marketing și vânzări, în timp real, pentru antreprenori din diferite industrii, antreprenorul Răzvan Căzănescu vine cu o nouă provocare: o colecție cu top 100 de cărți fundamentale pentru business. Cele 100 de cărți vor fi oferite într-un cufăr de lemn și cântăresc peste 30kg.

Top 100 din 3000

“La 18 ani am avut norocul să învăț secretele citirii rapide, iar în ultimii 15 ani am citit peste 3000 de cărți. Peste 70% dintre ele au fost cărți de business. De la marketing, copywriting, advertising, management, procese, sisteme, automatizări, startup, investiții, recrutări, delegare, antreprenoriat și până la biografii, filozofie și gândire strategică. Din păcate însă, o mare parte dintre acele cărți au fost o pierdere de timp. Pline de povești și metafore inteligente, dar nimic de aplicat. Însă au fost câteva (aproximativ 100) pe care le-am citit… și apoi recitit… Au fost cărți prin care am trecut de peste 60 de ori și continui să le citesc de cel puțin 2 ori pe an. Și nu, nu am probleme cu memoria. Pur și simplu încă mai găsesc aur în acea mină. Așa că m-am gândit să fac un top 100 ale celor mai bune cărți de business pe care le-am citit până în prezent, și apoi să le ofer gratuit unui fericit antreprenor. Mi-aș fi dorit ca acum 15 ani să îmi spună cineva... astea sunt cele mai bune cărți pe care poți să le citești și să nu mai trec prin peste 2000 de rebuturi literare. Și normal aș fi fost și mai recunoscător dacă mi le oferea și gratuit”, spune Răzvan Căzănescu, fondator TBF.

Despre Răzvan Căzănescu

Răzvan Căzănescu fost implicat în sute de companii din postura de consultant, partener, investitor sau fondator. A dublat companii de milioane de euro în doar 3 luni și a dus startup-uri la peste un milion de euro în primul an de activitate. Este creatorul cursului de management numit Management Fundamentals și a 40q, un soft de management care să permită implementarea tehnicilor din Management Fundamentals într-un mod mai simplu și organizat. În ultimii 3 ani, 40q a contribuit la scalarea a sute de afaceri din zeci de industrii și mai mult decât atât, a contribuit la sănătatea mentală a antreprenorilor care s-au decis să îl folosească.

Căzănescu derulează în paralel și Fundamentul Zilei, disponibil pe www.tbf.ro, o lecție zilnică, concisă, de antreprenoriat, management, marketing sau vânzări care se adresează antreprenorilor și abordează teme precum tehnici concrete de recrutare, modalități de ofertare sau metode de promovare.

SC Thinkegic SRL

Adina Vintescu, PR