Caramida de la Marola – magazin nou, solutii de calitate

caramida caramida

Dupa cum bine multi dintre noi stim acest lucru, caramida este una dintre cele mai utilizate piedse de constructie pe piata actuala. Este un material durabil, care se utilizeaza in principal la constructia caselor.

De ce aleg romanii acest material? Pentru ca este unul care are o compozitie ce ii asigura rezistenta pe timp indelungat iar manevrarea acesteia este destul de usoara, facila.

Pentru ca este un material atat de cunoscut aceasta caramida se gaseste de la un timp sub forme care mai de care sa serveasca unui proiect de calitate.

Tu stiai care sunt calitatile de baza ale materialului caramida?

Este foarte bine sa stii ca daca achizitionezi caramida proiectul tau va fi unul rezistent. Iata de ce se bucura caramida ca beneficii de top:

Constructia in care aceasta va fi utilizata va fi rezistenta asa cum am mai amintit si in randurile de mai sus; este durabila si va rezista in timp mai multor factori externi. De asemnea, nu trebuie aplicat niciun fel de tratament special care sa ii sporeasca rezistenta in timp;

Rezista foarte bine sub actiunea greutatii acoperisului si acesta la randul lui este sustinut extrem de bine. fata de constructiile realizate cu ajutorul lemnului, caramida primeaza in cele mai multe situatii.

Este un material ignifug, semn ca nu sporeste si nu intretine focul. Este rezistent chiar si la tempertaturi de aproximativ 1000 de grade celsius.

Se pot realiza constructii marete, foarte inalte, pentru ca acest material poate compune un ansamblu inalt.

Am achzitionat acest material. Care sunt cele mai intalnite intrebuintari?

De cele mai multe ori intalnim caramida in cadrul constructiilor de ansambluri rezidentiale. Aceste intrebuintari nu se opres aici. Puteti folo caramida si la compartimentarea apartamentului sau locuintei dumneavoastra.

Altii folosesc caramida ca element de design interior. Este la moda desgnul cu caramizi drept perete cu fundal alb.

Alege magazinul nou deschis online Marola pentru preturi pe masura, calitate dusa la superlativ si proiecte de succes.

 

Informații de contact

Nume Companie

MAROLA

Persoana de contact

MAROLA

Telefon

0213616113

E-mail