Colectia Geometrics: atemporala, versatila, captivanta!

Colectia Geometrics: atemporala, versatila, captivanta! O noua colectie moderna de tapet care reuseste sa captiveze atat prin geometria formelor perfecte si texturile inovatoare dar si prin designul indraznet. Definita de originalitate, colectia GEOMETRICS confera din prima clipa un aer modern, contemporan oricarui ambient, creand in acelasi timp efecte vizuale complexe. Colectia se diferentiaza prin varietatea de forme si tematici dar si prin imbinarea armonioasa intre elemente retro si contemporane. Motivele modelelor de tapet cuceresc prin simplitatea si simetria lor. Desenele sunt cu romburi concentrice, faguri si forme de labirint, motive marocane sau orientale, pergole sau chiar modele care reproduc imaginea fibrelor impletite. Paleta de culori a colectiei este clasica, adaptabila oricarui spatiu, indiferent ca vorbim despre nuante luminoase de bej, crem, galben si gri si continua cu combinatii indraznete in culori puternice precum terracota, verde crud sau albastru intens. Detaliile fine, umbrele spectaculoase si imbinarea reusita a culorilor adauga stil, rafinament si eleganta intregii colectii. Pentru cei care prefera un decor dinamic si modern, colectia Geometrics este alegerea potrivita. Ei pot alege chiar si combinarea a doua modele complementare de tapet obtinand astfel un decor surprinzator si inovator. Modelele colectiei pot decora cu succes orice camera a locuintei dar si alte spatii de business sau de relaxare precum birouri, cluburi sau cafenele.

KA INTERNATIONAL

Claudiu Stanciu