Cum să îți menții bucătăria curată și lipsită de virusuri: 2 inovații Franke pentru tine Cum să îți menții bucătăria curată și lipsită de virusuri: 2 inovații Franke pentru tine

Sănătatea este cel mai de preț bun al nostru, iar în această perioadă suntem cu toții îndemnați să o protejăm și să #stamacasa.

Așa că începeți chiar cu casa dvs, mai exact cu bucătăria, locul în care preparați rețete gustoase și benefice pentru întreaga familie. Franke vine în sprijinul dvs. cu două inovații atât de utile în această perioadă: chiuvete din granit ce împiedică formarea bacteriilor și un sistem revoluționar de filtrare a apei, pentru apă dulce mai pură, direct de la robinet.

Și nu uitați că vă stăm la dispoziție pentru comenzi și oferte personalizate pe www.frankemagazinonline.ro.

Chiuvete din granit ce împiedică dezvoltarea bacteriilor

Bucătăriile trebuie să fie libere de bacterii. Și datorită tratamentului Sanitized®, Franke este recunoscut ca un pionier în dezvoltarea de compuși de granit pentru chiuvete. Sanitized® reduce creșterea bacteriilor pe suprafața granitului cu 99%. În același timp, granitul rămâne rezistent la pete și la temperaturi ridicate de până la 280° C.

Chiuvetele din fragranit, compusul specific Franke, sunt deosebit de elegante și aduc un aspect natural în bucătăria ta. Fragranitul nostru procesat are o strălucire subtilă și se simte cald la atingere. Suprafața este fin texturată, dar nu poroasă, asigurând un standard ridicat de igienă. Compus din 80% nisip de cuarț și 20% rășină acrilică foarte dură, fragranitul rezistent incorporat în chiuvetele Franke vă oferă o viață de frumusețe.

Cum să faci fragranitul să pară nou? În cele mai multe cazuri, tot ce trebuie să faceți este pur și simplu să ștergeți suprafața cu o perie de nailon cu săpun, folosind o mișcare circulară, apoi clătiți bine. Nu folosiți agenți abrazivi, pulberi, înălbitori sau agenți de curățare.

Consultați aici gama de produse Fragranite: https://www.frankemagazinonline.ro/chiuvete-bucatarie/chiuvete-fragranite

Gama de culori Fragranite a fost proiectată pentru a completa orice decor interior și pentru a se combina perfect cu fiecare bucătărie. Complimentați-vă bucătăria cu o culoare frumoasă și un fragranit elegant. Există o chiuvetă Franke Fragranite care este perfectă pentru dvs.

Video despre chiuvetele Fragranite by Franke:

Citiți și: 3 inovații introduse de Franke în electrocasnicele create pentru bucătărie

Sistem de filtrare a apei direct de la robinet ce înlătură 99,9% bacterii și virusuri

Mai ales în perioada pe care o traversăm trebuie să bem apă mai pură, mai sănătoasă!

Trăirea unui stil de viață mai sănătos de multe ori implică consumul de mai multă apă, dar acest lucru nu este atât de ușor pentru unii când apa curată nu este disponibilă cu ușurință.

Ne propunem să schimbăm acest lucru cu sistemul nostru de filtrare a apei Vital, cu ajutorul căruia vă puteți bucura de apă dulce naturală direct de la robinetul de bucătărie. Această tehnologie inovatoare filtrează calcarul, metalele, clorul și multe altele, oferindu-vă un mod eficient de a vă proteja sănătatea și bunăstarea. În plus are o eficacitate dovedită de a înlătura până la 99,9% bacterii și virusuri!

Fabricat în Elveția, acesta este unul dintre cele mai mici filtre de apă create, care funcționează și ca robinet autonom.

În comparație cu alte sisteme de filtrare, sistemul nostru este mai ușor de instalat; și există șanse mai mici de contaminare, deoarece există două puncte diferite pentru a distribui apa. Schimbarea celui mai mic filtru din lume este simplă pentru oricine din locuința dvs. Când senzorul de filtru indică că este timpul să îl înlocuiți, puteți comanda cu ușurință o înlocuire, care vine ca un singur filtru și/sau într-un set de cutii de trei.

Filtrul de apă Vital poate fi montat în orice casă fără robinet nou, însă dacă doriți să înlocuiți robinetul existent, atunci puteți alege dintre oricare dintre noile noastre modele de robinete Vital dezvoltate cu filtrul de apă.

Găsiți aici filtrul Vital și modelele de baterii cu sistem de filtrare Vital în stoc: https://www.frankemagazinonline.ro/produse.html?filters=&search=vital

Video despre sistemul de filtrare a apei direct de la robinet Vital by Franke:

SC SAG MEDIA COMMUNICATIONS SRL

Andreea Paleologu