Gemuri si marmelada delicioase

miere energizant miere energizant

Daca vrei sa te bucuri de deserturi spectaculoase si de mese delicioase inca de dimineata iti recomandam cele mai bune gemuri pentru patiserii, de la Duro. Dulce, acrisoare si foarte parfumate, gemurile de la Duro nu trebuie sa lipseasca din nici o camara, pentru ca sunt super gustoase si aromate si sunt cel mai bun ingredient in prajiturile de casa, dar si pe paine atunci cand iti e pofta de ceva bun. Gemurile pentru patiserii sunt preferatele utilizatorilor industriali, societati care folosesc produsele noastre de patiserie in procesul de fabricatie.

Tu ti-ai pregatit borcanele pentru iarna? Daca preferi sa cumperi tot ce ai nevoie pentru camara, te invitam sa incerci gama Duro, de gemuri pentru patiserie, marmelada, fillinguri termostabile si miere energizant. Cele mai bune si gustoase gemuri de pe piata, foarte apreciate atat de utilizatorii industriali, cat si de restul consumatorilor sunt cele de la Duro. Te invitam si pe tine sa le incerci!

Valorile dupa care functioneaza Duro sunt pasiunea pentru ceea ce fac, durabilitatea in acest domeniu, de aproape 10 ani, seriozitatea personalului si calitatea produselor. Astazi putem afirma cu bucurie in suflet ca produsele noastre sunt fabricate dupa metode si retete proprii, in incinte moderne, prevazute cu linii automatizate pentru mentinerea stricta a standardelor si calitatii, atingand o capacitate de pana la 6 tone/ ora.