Iesi din tipare cu noua lenjerie de pat Damasc Neagra

lenjerie de pat damasc neagra lenjerie de pat damasc neagra

Motivul principal pentru a-ti cumpara o lenjerie de pat Damasc Neagra este reprezentat de faptul ca astfel de lenjerii sunt utilizate in industria hoteliera de lux, asadar calitatea este una de doua ori mai mare.

Simplitatea pe care o ofera o lenjerie de pat Damasc Neagra este cheia spre un dormitor ideal

Vor derula acest articol intr-o ordina cronologica pentru a intelege beneficiile aduse de aceasta lenjerie de pat Damasc Neagra asupra dormitorului tau.

Culoarea neagra este una dintre cele mai controversate culori existente de cand Lumea si Pamantul. Pe de o parte, aceasta este interpretata negativ din prisma faptului ca poate fi asociata cu entitati mitologice (exemplu, vrajitoarele), dar pe de o alta parte aceasta are o conotatie pozitiva, fiind asociata cu durabilitatea, increderea si luxul.

Desigur, cand suntem scosi din astfel de contexte si ne axam strict pe partea de decoratiuni si amenajare, negrul este una dintre cele mai utilizate culori de majoritatea designerilor, fiind simbolul neoficial al minimalistului. Si pentru ca ai ajuns deja pana aici citind acest articol, as putea spune ca si tu faci parte din categoria persoanelor care au o anumita inclinare spre cultura contemporana a hipsterilor.

Lenejria de pat potrivita poate face diferenta in dormitor!

Mai intai de toate, trebuie sa te intrebi cum ar arata pentru tine dormitorul ideal? Iti permiti sa iti satisfaci toate dorintele si sa iti achizitionezi mobilier in diferite nuante de negru pentru a pune ulterior accente prin decoratii colorat? Stim foarte bine ca o astfel de investitie poate dura foarte mult, iar incet se poate pierde si entuziasmul de la inceput.

Pentru a evita tot acest proces obositor, poti alege o varianta sigura si decenta ca pret si in loc sa iti schimbi toata mobila, de ce nu cumperi o lenjerie de pat Damasc Neagra? Aceasta este considerata ca fiind ambasadoare a luxului pentru ca astfel de lenjerii in astfel de nuante se folosesc doar in imobilele de lux. Nu ai observat si tu ca toate colectiile de lux sunt adesea create pe baza acestei culori? De la limuzine, masini si rochitii, toate sunt realizate sub aceeasi eticheta.

Pentru a intrat in posesia unu set de lenjerie de pat Damasc Neagra, intra pr site-ul www.patone.ro la categoria de lenjerii Dmasc si cauta acest model. In momentul de fata sunt disponibile modele in peste 20 de culori, fiecare menita sa transmita personalitatea ta, dar sa creezi si o personalitate dormitorului.

Te asteptam pe site unde poti beneficia de multe alte promotii, dar si de transport gratuit!

Informații de contact

Nume Companie

Patone

Persoana de contact

Patone

Telefon

0726513956

E-mail