La noi mananci cel mai bun pranz, acasa sau la birou

food delivery constanta food delivery constanta

Stim cat de greu este sa iti este pregatesti de seara pranzul pentru birou si cat de complicat poate sa fie ca gasesti un serviciu food delivery Constanta care sa iti satisfaca gusturile si sa iti livreze pranzul rapid, de aceea am lansat platforma Spendid GO, cu un meniu divers, cu multe preparate cu specific din toate colturile lumii, astfel incat sa poti gasi intr-un singur loc tot ceea ce iti place. Ai auzit de meniurile office de la Spendid GO? Scapa de grija pranzului si comada unul dintre cele 10 meniuri office, cu doua feluri de mancare si desert sau doar cu un fel principal si desert, cu doar un click.

La sfarsitul unei zile obositoare te invitam sa te relaxezi, sa comanzi de la Splendid GO, sa savurezi cina impreuna cu familia si sa petreci timp pretios alaturi de cei dragi tie. Te ajutam sa te bucuri de mai mult timp impreuna cu famila, sa uiti de grija gatitului, sa te asezi confortabil la masa si sa savurezi cele mai bune preparate de la Splendid GO. Pentru ca avem un burger delicios, suculent si aromat, ti-l recomandam cu caldura, in zilele in care iti zboara gandul doar la fast food. Serviciul livrare burger Constanta iti sta la dispozitie oricand iti doresti.

Poti alege, de asemenea si paste pentru o cina romantica sau o seara petrecuta cu familia sau prietenii. Deliciile noastre inspirate din bucataria italiana te asteapta sa le incerci, serviciul nostru de livrare paste Constanta satisfice si cele mai exigente gusturi.

Splendid GO

Splendid GO