Nutramax, producător autohton de pulberi bio active, își relansează magazinul online

Nutramax produce pulberi bio active Nutramax | Pulberi bio active organice

Producătorul român de pulberi bio active Nutramax Trade srl, cu sediul în Vulcan, jud. Hunedoara, a anunțat relansarea magazinului online chiar în această perioadă dificilă pentru toată economia, dominată de problemele generate de epidemia de COVID-19 (Coronavirus). Nutramax este un producător român specializat în importul, producția, distribuția și comercializarea de pulberi bio active liofilizate din diverse plante medicinale. Liofilizarea este un procedeu farmaceutic foarte uzitat prin care, cu ajutorul deshidratării, se conservă foarte mult timp substanța activă din plantele medicinale.

În acest moment Nutramax este unul dintre principalii furnizori de pulberi bio active de pe piața internă. Acestea pot fi consumate ca atare sau utilizate ca și substanță activă în diverse produse de tip homeopatic și naturist, 100% naturale. În oferta Nutramax se regăsesc atât pulberi pe bază de plante autohtone cât și pulberi pe bază de plante cu tradiție în medicina ayurvedică (ashwaganda, amla, baheda, brahmi etc.) sau medicina tradițională chineză (astragalus, dong quai, lemn dulce, ginseng, rhodiola, ganoderma sau he shou wu etc.).

În legătură cu relansarea magazinului online, domnul  Cristian Florescu, CEO al companiei Nutramax, ne-a declarat:  „Noul website al companiei răspunde unor cerințe mai vechi ale clienților, care își doreau de mai multă vreme o experiență unitară de navigare atât de pe ecranele mari cât și de pe telefoanele mobile. Navigarea în site este acum orientată mult mai intuitiv, pe pulberi bioactive pentru imunitate, pentru protecție cardio-vasculară, pentru afecțiuni hepatice etc. Pentru noi reprezintă o investiție importantă și este clar că în viitor o mare parte a vânzărilor vor veni de pe online.”

Nutramax Trade SRL  a fost înființată în 2008 ca o întreprindere familială. Astăzi deține o fabrică modernă cu o suprafață totală de peste 550m2, autorizată sanitar pentru producția de suplimente alimentare și dietetice, dotată cu toate echipamentele necesare obiectului nostru de activitate, dar și o unitate de producție supraetajată, cu 6 nivele distincte de cultură pentru culturi bio de interior. Sera de interior pentru culturi bio este prevăzută cu toate anexele și facilitățile specifice pentru creșterea, recoltarea și procesarea vlăstarilor și a germenilor bio.  Amprenta la sol a serei de interior este de 275 m2 și suprafața desfășurată are peste 1500 m2/cultură. Pe lângă specializarea și autospecializarea continuă a fondatorilor în domeniul medicinei și practicilor naturiste, Nutramax a colaborat permanent cu specialiști recunoscuți din România și din străinătate din dorința de a oferi clienților cele mai bune soluții naturale pentru problemele de sănătate specifice omului secolului XXI. În prezent există în oferta companiei peste 100 de pulberi certificate bio activ, permanent adăugându-se în ofertă produse noi, ca urmare a dezvoltării și stabilirii de noi contacte de afaceri.

Lansarea noului website face parte dintr-o strategie mai largă de creștere a vânzărilor, compania țintind în 2020 afaceri de peste 1 milion RON. Piața de pulberi bio active din România este estimată în acest moment la circa 20 milioane RON.

Pentru mai multe amănunte:

- telefon: 0254 572 322

- email: [email protected]

- web: www.nutramax.ro

- pers. de contact: CEO – Nutramax Dl. Cristian Florescu

Informații de contact

Nume Companie

SC Nutramax Trade SRL

Persoana de contact

Cristian Florescu, director

Telefon

0254572322

E-mail