Tot ce se știe până acum despre Apple™ iPhone 12 și iPhone 12 Pro

eMAG - smartphone-uri de ultima generatie vs. telefoane ieftine eMAG - telefoane ieftine vs. smartphone-uri de ultima generatie

La începutul acestui an, am fost tratați cu un smartphone nou de la Apple™, numit iPhone SE (ediția 2020). Telefonul entry-level oferă o mulțime de funcționalități pentru iPhone pentru doar 399 USD. Cu toate acestea, cum rămâne cu adevăratele iPhone? Ei bine, încă așteptăm să vedem seria Apple™ iPhone 12.

 

Deși pandemia COVID-19 în curs de desfășurare ar putea provoca unele întârzieri sau alte probleme pentru următorul lot de iPhone, avem suficiente informații despre noile dispozitive pentru a spune cu încredere că vom vedea o lansare Apple™ iPhone 12 anul acesta. Evident, evenimentul obișnuit de lansare al Apple™ ar putea arăta destul de diferit față de atmosfera cu care ne-au obișnuit, dar ar fi surprinzător ca noile modele să nu fie anunțate anul acesta.

 

Mai jos, veți găsi un rezumat al tuturor zvonurilor credibile pe care le știm până acum despre seria Apple™ iPhone 12.

 

iPhone 12: numele și data lansării

 

Schema de numire a smartphone-urile Apple™ este foarte simplă. Cu toate acestea, odată cu lansarea iPhone X în 2017, lucrurile au devenit destul de confuze. Deși nu putem spune cu siguranță, pe baza istoriei numelor iPhone, suntem destul de siguri că seria anunțată anul acesta se va numi Apple™ iPhone 12. Este puțin probabil să existe o serie iPhone 11S.

 

Când vom vedea efectiv lansarea acestor dispozitive? Aproape toate versiunile majore de iPhone s-au anunțat în septembrie, așa că este rezonabil să presupunem că vom vedea seria Apple™ iPhone 12 în septembrie 2020. Totuși, pandemia COVID-19 ar putea încurca aceste planuri.

 

Ca de obicei, vă puteți aștepta ca seria iPhone 12 să fie disponibilă în întreaga lume.

iPhone 12: design

Anul trecut, Apple™ a menținut designul iPhone-ului la fel ca modelele din 2018. Singura schimbare drastică a fost modulul camerei din spate, care s-a transformat într-un pătrat rotunjit pentru a face loc celor trei lentile iPhone 11 Pro și 11 Pro Max. Cu seria iPhone 12, ne așteptăm ca întregul telefon să fie reproiectat.

 

Primul zvon pe care l-am auzit este o reducere semnificativă a dimensiunii crestăturii din față. Notch-ul actual se întinde pe aproximativ jumătate din partea superioară a unui iPhone, în timp ce noul design ar putea reduce acest lucru la doar 1/4 din lățimea afișajului. Aceasta ar fi o schimbare binevenită, deoarece majoritatea telefoanelor Android au eliminat în întregime crestatura sau le-au tăiat atât de mult încât abia sunt acolo.

 

La început, au existat zvonuri că Apple™ ar elimina portul Lightning din seria Apple™ iPhone 12 și s-ar baza doar pe soluții wireless sau, în sfârșit, va face saltul la un port USB-C standard. Cu toate acestea, toate zvonurile în acest moment indică faptul că seria iPhone 12 continuă să utilizeze conectorul Lightning. Este mult mai probabil că iPhone-urile de anul viitor vor adopta USB-C sau vor abandona complet un port cu fir.

 

iPhone 12: Specificații și funcții


Unele specificații ale seriei Apple™ iPhone 12 sunt destul de clare. De exemplu, este aproape sigur că vom vedea chipsetul A14 proprietar în iPhone-urile de top, deoarece toate iPhone-urile din 2019 au avut A13 Bionic.

 

De asemenea, este aproape sigur că modemul Qualcomm X55 va fi inclus în noua serie 12, lucru ce va permite iPhone-urilor să fie capabile de 5G.

 

Deoarece iPhone 11 Pro și 11 Pro Max au venit cu trei lentile pentru camera din spate, este rezonabil să presupunem că vor exista cel puțin trei obiective pe spatele variantelor Pro în acest an. Este chiar posibil să vedem o configurare cu patru lentile pe iPhone 12 Pro Max, care ar putea ajuta Apple™ să reducă prețurile dispozitivului mai mult ca niciodată. În orice caz, așteptați-vă că camerele și în special capabilitățile video ale acestor camere vor fi un aspect major al publicității Apple™ pentru seria iPhone 12.

 

iPhone 12: preț și disponibilitate


Odată cu includerea suportului 5G, precum și a noului design, s-ar putea presupune că seria Apple™ iPhone 12 nu se va încadra în rândul modelelor de telefoane ieftine. Cu toate acestea, zvonurile sugerează că Apple™ ar putea menține prețurile pentru iPhone 12 la același nivel cu seria iPhone 11, ceea ce ar fi o veste grozavă pentru consumatori.

Sursa info: eMAG, depart. telefoane mobile.