Un curs DPO este din ce in ce mai cautat in domeniul GDPR

curs dpo curs dpo

Alege si tu un curs DPO! Aceste cursuri de data protection officer cuprind foarte multa informatie completa si complexa, dar totodata aveti posibilitatea sa aplicati aceste informatii intr-un stadiu practic.

Regulamentul gdpr este unul foarte recent aparut si are niste scopuri bine stabilite in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal. Cei care opteaza pentru astfel de servicii de formare si dezvoltare profesionala pot fi persoane specializate in domeniul juridic sau persoane care se afla la inceput de cariere. In cadrul cursului ei vor invata ce inseamna acest regulament si ce se intampla daca nu este respectat asa cum trebuie.

Ce veti invata la un curs de formare DPO?
  • Veti avea parte de introducere in notiuni de protectie a datelor europene;
  • Veti cunoaste institutiile europene care se ocupa de reglementare;
  • Care este cadrul legislativ;
  • Veti invata cum se respecta legislatia si care este Regulamentului european privind protecția datelor;
  • Veti avea acces la transferuri internationale de date si multe alte oportunitati de acest tip.
Candidatii potriviti pentru cursuri de data protection officer
  • Ofiterii care, in trecut, au mai avut experiente de protectie a datelor;
  • Avocatii pentru protectia datelor;
  • Managerii de inregistrari;
  • Ofiterii de informatii;
  • Ofiterii de conformitate;
  • Oameni din domeniul resurselor umane;
  • Oricine utilizeaz, proceseaza sau mentine date cu caracter personal.

Ai aici mai multe detalii: https://training-professionals.ro/curs-responsabil-dpo/

Importanta urmarii unui curs de DPO

Un astfel de post este mai mult decat important pentru companiile importante din spatiul UE si nu numai. Prin absolvirea unor cursuri de data protection officier se asigura asigura ideea conform careia multe dintre organizatii vor desemna personal care sa actioneze in vederea fisei postului in cauza. Doar prin absolvirea unui curs de DPO complet iti poti asigura nivelul corespunzator de cunostinte, experienta si calificare.

Cursurile sunt oferite de o echipa formata din profesionisti din toate domeniile de activitate si anume echipa celor de la Professionals Business Knowledge Society. Lucrand in cadrul acestei societati numai profesionisti, va puteti pune toata increderea in acestia si sa optati pentru cursurile oferite de ei.

Training Professionals

Training Professionals